Aankondiging

Update #4: Nieuw nieuw nieuw!

Veerle Hunnekens
Veerle Hunnekens

8-11-2020

Het is even geleden dat wij een update eruit hebben gestuurd, maar we hebben zeker niet stil gezeten. Zoals de meeste van jullie weten hebben we onder andere de nieuwe website gelanceerd, eentje waar we erg trots op zijn.

Ben je benieuwd hoe wij in deze corona tijd onze groepsfoto gemaakt hebben? Klik dan snel hier!

Makkelijk je varianten verrijken

Snel data voor meerdere varianten verrijken? Zodra je de master data van je product opslaat, krijg je vanaf nu een melding om je varianten meteen aan te passen. Wel zo gemakkelijk.

Varianten verrijken

Nieuwe markten met nieuwe talen

We hebben een hoop nieuwe buitenlandse export kanalen beschikbaar gemaakt! Daarom hebben we het ook meteen makkelijk gemaakt om je producten op te slaan in de juiste taal.

Tip: Op je My Profile pagina kun je je voorkeurstaal instellen, zodat je je producten meteen in de juiste taal te zien krijgt.

Nieuwe markten met nieuwe talen

Binnen enkele minuten al je producten live op bol.com

In de afgelopen weken heeft World of Content een automatische koppeling gerealiseerd met bol.com. Via deze API koppeling helpt World of Content merkfabrikanten en distributeurs om automatisch product content te delen binnen alle productcategorieën van bol.com.

Klik hier om het hele artikel te lezen.

Samenwerking World of Content en Bol.com

AB InBev sluit samenwerking met World of Content

AB InBev, het grootste bierconcern ter wereld, gaat samenwerken met World of Content. De partijen willen de online presentatie van merken als Hertog Jan, Leffe en Jupiler in de Nederlandse markt optimaliseren.

Klik hier om het hele artikel te lezen.

Samenwerking AB InBev

Don't miss anything?

Subscribe to our newsletter.

ripple