Aankondiging

Hero kiest voor samenwerking met World of Content

Koen Looijmans
Koen Looijmans

2020-07-02

Hero

Hero Benelux heeft gekozen voor een samenwerking met World of Content. De partijen willen de online presentatie van de producten van Hero in de Nederlandse en Belgische markt optimaliseren.

"World of Content biedt ons de mogelijkheid om de volgende stap te zetten binnen Digital Commerce, van een generiek content aanbod naar exclusieve content per retailer en personalized consumer content. Dit is in lijn met onze strategie die is ingezet voor Digital Commerce", aldus Arjan Vuik, E-commerce Manager bij Hero.

De samenwerking is erop gericht om de productinformatie te verbeteren binnen de bestaande online verkoopkanalen. Daarnaast hebben beide partijen de ambitie uitgesproken om nieuwe services te testen. Het doel is om de consument beter te kunnen bedienen door het gebruik van op maat gemaakte content.

World of Content is trots om marktleider Hero te mogen helpen om het online succes te vergroten.

Over Hero

Hero wil het goede van de natuur binnen handbereik brengen om consumenten, jong en oud, op een gezonde manier te laten genieten. Met iets meer dan 4.300 collega's in 16 landen werken we voortdurend aan onze missie. Samen hebben we de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan de samenleving door het verstrekken van gezonde en verantwoorde voeding.

Over World of Content

World of Content is opgericht met als doel de online conversie en retentie te verhogen door productinformatie dynamischer en persoonlijker te maken. WoC levert diensten aan zowel merkfabrikanten als retailers. Het platform van World of Content maakt het mogelijk om consumenten persoonlijke productinformatie te tonen op basis van geslacht, leeftijd of woonplaats. Daarnaast is het mogelijk om nieuwe informatie te tonen op het moment dat iemand een product eerder heeft aangeschaft. World of Content vertegenwoordigt inmiddels ruim 1000 merken in het digitale productschap.

Don't miss anything?

Subscribe to our newsletter.

ripple