Inproba

Merkfabrikant Inproba heeft een samenwerking gesloten met World of Content met als doel de e-commerce operatie te verbeteren. World of Content gaat Inproba ondersteunen bij het optimaliseren van de productpresentatie en draagt zorg voor de tijdige en volledige distributie van productinformatie naar retailers.

"Wij zien in World of Content een partner die het mogelijk maakt om informatie met al onze retailers te delen'', aldus PR-Coordinator Leonie Kroes van Inproba. ''We verwachten dat we door de samenwerking enorm veel tijd gaan besparen en het ons een hogere datakwaliteit gaat opleveren, waarmee onze producten voortaan op alle webshops correct worden weergegeven".

Sales Manager Stefan van Vugt van World of Content: "Ik heb veel vertrouwen in de samenwerking. Gezamenlijk gaan we ervoor zorgen dat we het online succes van Inproba optimaliseren".

Over Inproba

Inproba is een zelfstandig familiebedrijf, opgericht in 1956. Inproba produceert, oosterse producten en smaakmakers en is bekend van eigen ketjap- en sojasauzen, chilisauzen, sambal en nasi en bami kruidenmixen. Ook produceert het bedrijf een groot aantal huismerken. Daarnaast is de voedingsindustrie (ingrediënten voor de vis-, vlees-, en maaltijdverwerkende industrie) en de export hiervan, een belangrijke pijler binnen het bedrijf.

Over World of Content

World of Content is opgericht met als doel productinformatie dynamischer en persoonlijker te maken en daarmee de conversie en retentie te verhogen. Het bedrijf levert diensten aan zowel merkfabrikanten als retailers. World of Content maakt gebruik van een platform dat het mogelijk maakt om consumenten persoonlijke productinformatie te tonen op basis van geslacht, leeftijd of woonplaats. Daarnaast is het mogelijk om nieuwe informatie te tonen op het moment dat iemand een product eerder heeft aangeschaft.