Britvic

Frisdrankproducent Britvic heeft een samenwerking gesloten met World of Content. Britvic spreekt de ambitie uit om dynamischer en persoonlijker om te gaan met product content en daarmee het e-commerce succes verder te vergroten.

Britvic is een toonaangevend frisdrankbedrijf met een sterk portfolio aan internationale merken, waaronder Robinsons en Teisseire. Daarnaast produceert en verkoopt het bedrijf onder andere de merken Pepsi en 7up in de UK en Ierland.

Marketing Activation Manager Dirk Jan Gilles van Britvic kijkt uit naar de samenwerking met World of Content: ‘’Het is fijn om productinformatie op een consistente manier met alle retailers te kunnen delen. Daarnaast zijn we benieuwd naar de mogelijkheden om online te kunnen segmenteren met Teisseire 0%. In de wereld van siropen zijn er natuurlijk veel verschillende smaken en voorkeuren, met de dynamische productinformatie kunnen we Teisseire 0% nog persoonlijker maken.’’

World of Content is reeds gestart met de opstart van Britvic. ‘’We zijn trots om een groot bedrijf als Britvic te helpen om waarde toe te voegen binnen het online kanaal’’, aldus oprichter Koen Looijmans van World of Content.

Over Britvic

In het midden van de 19de eeuw is Britvic ontstaan. Britvic is een Engels bedrijf, dat vandaag de dag kantoren heeft in onder andere Frankrijk, Brazilie, de UK, Ierland en Nederland. Grote merken als Teisseire, Pepsi en 7up worden geproduceerd en verkocht door Britvic. Het bedrijf heeft over de jaren een forse groei doorgemaakt en is inmiddels beursgenoteerd aan de London Stock Exchange.

Over World of Content

World of Content is opgericht met als doel productinformatie dynamischer en persoonlijker te maken en daarmee de conversie en retentie te verhogen. Het bedrijf levert diensten aan zowel merkfabrikanten als retailers. World of Content maakt gebruik van een platform dat het mogelijk maakt om consumenten persoonlijke productinformatie te tonen op basis van geslacht, leeftijd of woonplaats. Daarnaast is het mogelijk om nieuwe informatie te tonen op het moment dat iemand een product eerder heeft aangeschaft.